Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مسابقات جهانی دو و میدانی از امروز در دوحه قطر آغاز می‌شود اما جذاب‌ترین مسابقه‌های این دوره کدام‌‌اند؟

دوی 100 متر (فینال: شنبه)

برندگان المپیک 2016: یوسین بولت (81/9 ثانیه)، جاستین گاتلین (89/9)، آندره ده‌گراس (91/9)

مسابقات جهانی 2017: جاستین گاتلین (92/9)، کریستین کولمن (94/9)، یوسین بولت (95/9)

رده‌بندی 2019: کریستین کولمن (81/9)، نوا لایلز (86/9)، دیواین اودودورو (86/9)

پنج هفته پیش به نظر نمی‌رسید مشکلی در این مسابقات پیش بیاید اما اتفاق عجیبی افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کولمن که سریع‌ترین مرد دنیا در سال‌های 2017، 2018 و 2019 بوده است، سه بار در آزمایش دوپینگ شرکت نکرد با این حال به دلیل تفسیر خاص از قوانین، امکان حضور او در این مسابقات مهیا شد. او آخرین بار در مسابقات USATF در 28 جولای حضور یافته بود. او در این مدت مسابقه نداده است اما به هر حال بخت نخست قهرمانی به شمار می‌رود.

لایلز، تنها ورزشکاری که امسال توانسته او را شکست دهد، تنها در مسابقات 200 متر شرکت خواهد کرد. گاتلین 37ساله که ماه گذشته برنده مدال نقره شد، از عنوان قهرمانی خود در مسابقات جهانی دفاع خواهد کرد. او اخیراً بار دیگر از ناحیه عضله پا مصدوم شد، هرچند که مربی او گفته حالش خوب است. حالا که بولت بازنشسته شده است، جاماییکا احتمالاً برای اولین بار پس از سال 2003 جایی روی سکوها نخواهد داشت.

دوی 400 متر با مانع (فینال: دوشنبه)

برندگان المپیک 2016: کرون کلمنت (73/47)، بونیفیس موچرو توموتی (78/47)، یاسمانی کوپلو (92/47)

مسابقات جهانی 2017: کارستن وارهولم (35/48)، یاسمانی کوپلو (49/48)، کرون کلمنت (52/48)

رده‌بندی 2019: کارستن وارهولم (92/46)، رای بنجامین (98/46)، عبدالرحمان سامبا (27/47)

قدیمی‌ترین رکورد دو و میدانی مردان احتمالاً جابه‌جا خواهد شد. کوین یانگ در المپیک 1992 بارسلونا رکورد 78/46 را به جا گذاشت و حالا هر سه دونده سریع جهان می‌توانند این رکورد را بشکنند، یعنی وارهولم نروژی، بنجامین آمریکایی (اصالت او به آنتیگوا برمی‌گردد) و سامبا قطری. این مسابقات حالا که نزدیک المپیک هستیم اهمیت بالایی به خود گرفته است. در المپیک قبلی ریو، قهرمان بدترین زمان از سال 1984 تاکنون را داشت. همچنین وارهولم در مسابقات دو سال پیش زیر باران قهرمان شد و سرعت او کمترین سرعت برندگان تاریخ این مسابقات بود.

وارهولم، بنجامین و سامبا در دو فصل اخیر توانسته‌اند 5 سرعت از 9 سرعت برتر تاریخ را به نام خود ثبت کنند. آنها ادوین موزس را از رده دوم سریع‌ترین رکورد به رده پنجم برده‌اند. سامبا که در کشور خود مسابقه می‌دهد از 18 مه ‌تاکنون به دلیل مصدومیت در مسابقات شرکت نکرده است.

پرش با نیزه (فینال: سه‌شنبه)

برندگان المپیک 2016: تیاگو براز (03/6 متر)، رنو لاوینی (98/5)، سام کندریکس (85/5)

مسابقات جهانی 2017: سام کندریکس (95/5)، پیوتر لیسک (89/5)، رنو لاوینی (89/5)

رده‌بندی 2019: سام کندریکس (06/6)، پیوتر لیسک (02/6)، موندو دوپلانتیس (00/6)

مسابقات محبوبی که مردم از سراسر دنیا تماشایش می‌کنند. کندریکس از المپیک گذشته تاکنون بیشترین استمرار را داشته است. او دو ماه پیش در مسابقات USATF رکورد آمریکا را جابه‌جا کرد.

دوپلانتیس 19ساله سوئدی که بزرگ‌شده آمریکا است، امسال در 3 مسابقه مقابل کندریکس پیروز شده و در 3 مسابقه باخته است. لاوینی، رکورددار دنیا که اهل فرانسه است هم به دلیل مصدومیت روند کندی داشته است و نتوانسته از جولای 2018 تاکنون در مسابقات سطح بالا قهرمان شود.

دوی 200 متر (فینال: سه‌شنبه)

برندگان المپیک 2016: یوسین بولت (78/19 ثانیه)، آندره ده‌گراس (02/20)، کریستوف لمتر (12/20)

مسابقات جهانی 2017: رامیل قلی‌اف (09/20)، ویده فان‌نیکرک (11/20)، جریم ریچاردز (11/20)

رده‌بندی 2019: نوا لایلز (50/19)، مایکل نورمن (70/19)، دیواین اودودورو (73/19)

لایلز احتمالاً بخت اول چند مسابقه امسال است. او در المپیک 2016 چهارم شد اما از آن هنگام تاکنون، تنها کسی که او را شکست داده نورمن است که حالا فقط در مسابقات دو 400 متر شرکت می‌کند.

کولمن اینجا هم حضور دارد اما او در دو 100 متر توان بیشتری دارد و احتمالاً پیش از آغاز مسابقات دو 200 متر، در سه دور آن مسابقات شرکت کرده است. لایلز چطور می‌تواند به رکورد 19/19 ثانیه بولت برسد؟ او در 5 جولای به آمار 50 ثانیه رسیده است.

مسابقات دوی 1500 متر (فینال: یکشنبه دو هفته بعد)

برندگان المپیک 2016: متیو سنتروویتز (3:50:00)، توفیق مخلوفی (3:50:11)، نیک ویلیس (3:50:24)

مسابقات جهانی 2017: الایجا مانانگوی (3:33:61)، تیموتی چرویوت (3:33:99)، فلیپ اینگبریگستن (3:34:53)

رده‌بندی 2019: تیموتی چرویوت (3:28:77)، جیکوب اینگبریگستن (3:30:16)، رونالد موساگالا (3:30:58)

این تنها مسابقات مردان است که قهرمان المپیک 2016 در آن حضور دارد. سنتروویتز که در ریو اولین آمریکایی برنده مدال طلای دو 1500 متر پس از سال 1908 شد، در اولین مسابقات جهانی‌اش با مانع بزرگی به نام چرویوت روبه‌رو است. این دونده کنیایی در دو سال گذشته توانسته 16 قهرمانی و سه نایب‌قهرمانی در 19 مسابقه کسب کند. تنها سه باری که او قهرمان نشده، این عنوان به مانانگوی رسیده است که حالا به دلیل مصدومیت مچ پا غایب است.

جیکوب اینگبریگستن نروژی و 19ساله هم بخت کسب مدال است. او در سه دوره قبلی لیگ الماس پس از چرویوت دوم شده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات مرحله مقدماتی اول کاپ جهانی به میزبانی شانگهای چین در بخش تیمی ریکرو درحالی به پایان رسید که کمانداران ایران در بخش مردان با ترکیب فائز محمدی، رضا شبانی و محمدحسین گلشنی پس از استراحت در دور نخست بازی‌های حذفی در دور دوم به مصاف تیم آمریکا رفتند و با نتیجه ۵ بر یک شکست خوردند و از صعود به مراحل بالاتر بازماندند .

تیم ریکرو بانوان نیز با ترکیب مبینا فلاح، یسنا پورماهانی و حوریه حاجی حسینی هر چند در دور نخست بازی‌های حذفی به مصاف تیم قزاقستان رفت و با نتیجه ۵ بر ۳ به پیروزی رسید اما در مرحله یک هشتم نهایی با نتیجه ۶ بر صفر مقابل تیم کره‌جنوبی شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

البته در جریان این رقابتها تیم میکس ریکرو کشورمان با ترکیب فائز محمدی و مبینا فلاح با امتیاز ۱۳۲۷ در رده پانزدهم قرار گرفت و موفق شد رکورد ایران را ارتقا ببخشد.

بهزاد پاکزاد سرمربی سابق تیم ملی ریکرو ایران در گفت وگو با خبرنگار مهر درخصوص حضور ملی پوشان کشورمان و ارزیابی عملکرد انها در مرحله اول و دوم جام جهانی چین اظهار داشت: کیفیت این مدل مسابقات همیشه بالاست و خوشبختانه رکوردهایی که به ثبت رسید نشان داد تیم خوبی داریم که نوید بخش روزهای خوب برای ریکرو ایران خواهد بود. باید بپذیریم که در رشته‌های رکوردی حرف اول و آخر را رکوردها می‌زنند چون از همین مسیر است که آرام آرام ورزشکاران می‌توانند خودشان را به مدال‌های جهانی و المپیک نزدیک کنند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط سخت تیم ملی جهت کسب سهمیه المپیک پاریس گفت: کاپ جهانی ترکیه که خرداد برگزار خواهد شد آخرین رویدادی است که بچه‌های ما باید برای رسیدن به پاریس تلاش کنند. رقابت با رقبای جهانی طبیعتا سخت‌تر است اما این تنها راه ماست و باید همه توان‌مان را بگذاریم تا ریکرو هم نماینده در المپیک داشته باشد. حریف‌ مان قوی هستد درست؛ ولی بچه‌های ما هم نشان دادند از شرایط خوبی برخوردارند که امیدوارم شاهد موفقیت آنها در کاپ جهانی ترکیه باشیم.

سرمربی سابق تیم ملی ریکرو با بیان اینکه برگزاری اردوهای مشترک خارجی قطعا در این مسیر به تیم ملی کمک خواهد کرد؛ توضیح داد: اردوهای خارجی یک حسن مهم دارند آنهم این است که کمانداران ما این فرصت را دارند تا بتوانند با سایر کمانداران خارجی تمرین کنند و دوست شوند. این پیوند دوستی که بین انها برقرار می‌شود باعث خواهد شد که استرس بچه‌های ما کاهش پیدا کند و یا از بین برود. اصولا شما زمانی که صرفا با رقیب خود مسابقه می‌دهید کار سخت تری دارید تا اینکه بخواهید با دوست خود به رقابت بپردازد.

پاکزاد در پایان درمورد عملکرد مربی کره‌ای تیم ملی ایران گفت: فرقی ندارد مربی ایرانی باشد یا خارجی در هر شکل باید به آنها زمان داد و بر اساس آن عملکردشان را مورد قضاوت قرار داد. این زمان دادن در ایران حداقل باید ۴ سال باشد. البته در کشورهای پیشرفته در این رشته وقتی حرف از ۴ سال بزنید خنده‌شان می‌گیرد. قهرمان المپیک توکیو در ریکرو درست ۱۰ سال با یک مربی کار کرده که موفق شد طلای این بازیها را کسب کند. مربی کره ای تیم ملی ایران هم تا این لحظه خوب کار کرده اما برای ارزیابی دقیق‌تر باید به او فرصت داد.

کد خبر 6094077

دیگر خبرها

  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • تزریق خون جدید در فدراسیون دوومیدانی/کار خوب کاربلدها
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • مسابقات بین المللی دوومیدانی دبی| اسماعیل نژاد برنزی شد/ قهرمانی امیریان در رقابت ۸۰۰متر