Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جشنواره استثنوایی پول پارو کن ( کلیک کنید )

وبسایت رسمی برنامه نود - آقای گل جام جهانی در پایان جایزه ای تحت عنوان کفش طلا به خود اختصاص می‌دهد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از گل، کفش طلای فیفا جایزه ای است که به بهترین گلزن جام جهانی اهدا می‌شود. آخرین برنده این جایزه، خامس رودریگز کلمبیایی است که در جام جهانی 2014 به آقای گلی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسب کفش طلای فیفا یک افتخار بزرگ است که موجب اقزایش اعتبار برنده آن می‌شود. خامس بعد از کسب این جایزه توجه دنیای فوتبال را به خود معطوف کرد و پس از آن به رئال مادرید پیوست. 

این جایزه را نباید با "توپ طلا" اشتباه گرفت؛ جایزه ای که به بهترین بازیکن هر جام تعلق می‌گیرد. روند کنونی اهدای کفش طلا از جام جهانی 2010 به این سمت آغاز شده است. در حقیقت در فاصله سال های 1982 تا 2006 فیفا جایزه ای تحت عنوان "Golden Shoe" به آقای گل ها می‌داد و نام آن از جام جهانی آفریقای جنوبی به "Golden Boot" تغییر کرده است.

پیش از جام جهانی 1982 هیچ جایزه ای به برترین گلزن رقابت ها اهدا نمی‌شد. برترین گلزنان همان عنوان "آقای گل" را از آن خود می‌کردند بی آن که جایزه ای دریافت کنند که از طرف فیفا به رسمیت شناخته شود. اگر دو بازیکن تعداد گل برابری داشته باشند، کفش طلا به بازیکنی می‌رسد که پاس گل های بیشری در کارنامه داشته باشد. در صورت برابری این پارامتر نیز کار به دقایق بازی می‌کشد. بازیکنی که دقایق کمتری به میدان رفته باشد، کفش طلا را تصاحب خواهد کرد.

برندگان قبلی چه کسانی هستند؟

خامس رودریگز،بعد از زدن 6 گل در برزیل، کفش طلا را به خود اختصاص داد. او 2 پاس گل هم ارسال کرده بود. خامس پیش از جام جهانی فصلی موفق را در موناکو پشت سر گذاشته بود اما جام جهانی برای او تبدیل به عرصه ای برای خودنمایی شد. مطرح ترین باشگاه های جهان برای خرید او به صف شدند و در نهایت رئال مادرید، گوی سبقت را ربود و خامس را به پایتخت اسپانیا کشاند.

بعد از رودریگز، توماس مولر از آلمان با 5 گل و 3 پاس گل و نیمار با 4 گل و 1 پاس گل در رتبه های بعدی برترین گلزنان قرار گرفتند. 

در جام جهانی 2010 که در آفریقای جنوبی برگزار شد، توماس مولر که در آن زمان جوانی 20 ساله بود،با 5 گل برنده کفش طلا شد. البته داوید ویا و وسلی اسنایدر هم 5 گل به ثمر رساندند اما مزیت پاس گل بیشتر به کمک مولر آمد و او را در رقابت با حریفان نام دارش به کفش طلا رساند.

برندگان این جایزه با نام قبلی آن از سال 1982 تا 2006 این نفرات بودند: پائولو روسی (ایتالیا، 1982، 6 گل)، گری لینکر (انگلستان، 1986، 6 گل)، سالواتوره اسکیلاچی (ایتالیا، 1990، 6 گل)، اولگ سالنکو و هریستو استویچکوف (به ترتیب روسیه و بلغارستان، 1994، 6 گل)، داوور شوکر (کرواسی، 1998، 6 گل)، رونالدو (برزیل، 2002، 8 گل)، میروسلاو کلوزه (آلمان، 2006، 5 گل)

مدعیان کفش طلا در روسیه کدام بازیکنان‌اند؟

حدس زدن برنده کفش طلا نسبت به توپ طلا کار آسان تری است؛ هرچند باز هم نمی‌توان با اطمینان درباره بازیکنان از روی فرمشان در تیم های باشگاهی در فصل منتهی به جام جهانی نظر داد. با این حال 3 نفر از گلزنان برتر این فصل اروپا یعنی محمد صلاح، لیونل مسی و کریستیانو رونالدو سه گزینه اصلی هستند. با وجود تمام کردن فصل با 26 گل درلالیگا، رونالدو نسبت به 2 گزینه دیگر شانس کمتری دارد. سابقه بد او در جام های جهانی نیز عامل دیگری است که شانس او را کم جلوه می‌دهد.

مسی با هت‌تریک در مقابل اکوادور در مرحله مقدماتی، سند صعود تیمش به روسیه را امضا کرد و عطش زیادی برای فتح جام در چهارمین تجربه خود در رقابت ها را دارد. محمد صلاح هم در فصلی که گذشت در لیورپول رکوردهای گلزنی را یکی پس از دیگری جا به جا کرد. هرچند بعد از مصدومیت در فینال لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید، باید دید او با چه میزان آمادگی فرعون ها را در روسیه همراهی می‌کند.

هری کین که قرار است با بازوبند کاپیتانی، تیم ملی انگلیس را رهبری کند، یکی دیگر از بخت های آقای گلی است. کین اگرچه رقابت کفش طلای لیگ برتر را به صلاح واگذار کرد، اما با 30 گل برترین فصل فوتبالی خود را در این لیگ پشت سر گذاشت. 

روبرت لواندوفسکی (ستاره لهستان که در بوندسلیگا برای بایرن 29 گل زد)، ادینسون کاوانی (مرد 28 گله پی اس جی در لوشامپیونا) و لوئیس سوارز (با 25 گل در لالیگا برای بارسا) دیگر مدعیان کفش طلا خواهند بود.

7712 

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

کلیدواژه: خارجی اختصاصی جام جهانی 2018 ویژه کریس رونالدو خامس رودریگز لیونل مسی روبرت لواندوفسکی هری کین کفش طلا محمد صلاح جام حذفی تیم ملی فوتبال ایران استقلال استقلال خوزستان تراکتورسازی ذوب آهن صنعت نفت آبادان سایپا سپاهان سیاه جامگان فولاد پیکان نفت تهران پدیده پرسپولیس گسترش فولاد سپیدرود رشت پارس جنوبی جم گل گهر خونه به خونه اکسین البرز نفت مسجد سلیمان ملوان انزلی آلومنیوم اراک بادران تهران راه آهن نساجی مازندران مس کرمان ایرانجوان بوشهر فجر سپاسی مس رفسنجان ماشین سازی تبریز صبای قم شهرداری تبریز شهرداری ماهشهر برق جدید فارس برنامه ۹۰ کارشناسی داوری تیم منتخب هفته از نود تا نود آنالیز ترین های هفته نود درجه سوال پیامکی کلیپ نود فوتسال مناظره و گفت و گو سایت 90 لژیونرها ویژه نود نوستالژی لیگ یک لالیگا تیم ملی اسپانیا لیگ جزیره جام اتحادیه انگلیس تیم ملی انگلیس کالچو تیم ملی ایتالیا بوندسلیگا جام حذفی آلمان تیم ملی آلمان لوشامپیونه تیم ملی فرانسه برزیل آرژانتین لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا جام باشگاه های جهان اخبار ورزشی فوتبال ۱۲۰ جام ملتهای آسیا یورو کشتی والیبال بسکتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۸۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟

  عصر ایران؛ مهرداد خدیر- سخن‌گوی شورای نگهبان در واکنش به نامه‌ها و نظرات رییس جمهوری پیشین ایران درباره رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس خبرگان رهبری سه جمله گفته: اول این که بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فقهای شورای نگهبان است ( یعنی به من که عضو حقوق‌دان هستم ربطی ندارد) اما تأکید فقها همواره بر اجرای قانون بوده است. دوم این که این حرف‌ها تازگی ندارد و سوم هم ( به طعنه) این که وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست اما وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

  طبعا خود آقای حسن روحانی باید واکنش نشان دهد یا ندهد اما چون مبنای استدلال و پاسخ آقای طحان نظیف اشکال دارد و وقتی به رییس جمهوری سابق که سال‌ها عضو خبرگان بوده این گونه پاسخ داده شده دیگران جای خود دارند ذکر چند نکته خالی از فایده نیست:

۱. سخن‌گوی شورای نگهبان سخن‎گوی نهاد شورای نگهبان است. درست است که ایشان عضو حقوق‌دان است و عضو فقها نیست و طبعا در جلسات مربوطه نبوده اما قرار نیست سخن‌گو تنها درباره موضوعاتی توضیح و پاسخ دهد که خود در آنها نقش داشته باشد و از ایشان انتظار می‌رفت توضیح بدهد یا توضیح فقها را منعکس کند یا بخواند. یا بگویند می‌پرسم و پاسخ می‌دهم یا شأن آقایان اجل از پاسخ گویی است ولو به هم لاس و عضو سابق همان مجلس طی دوره های مامادی و متوالی. یا به زبان ساده: همین است که هست. هر یک از اینها پذیرفتنی تر است تا این که من نبودم. کما این که سخن‌گوی قوه قضاییه هم آرای قضایی را صادر نکرده ولی اطلاع رسانی می‌کند.

۲.این که تازگی ندارد نیز توجیه مناسبی نیست. خیلی از اتفاقات تازگی ندارد. اصلا در این مملکت چی تازگی دارد؟! با این حال تازگی نداشتن توجیه مناسبی نیست. تصور کنید سیل بیاید و مسوول مربوطه بگوید تازگی ندارد. یا جایی آتش بگیرد و بگویند تازگی ندارد!

۳. معلوم است که افراد به تایید صلاحیت خود ایراد نمی‌گیرند بلکه به رد خود انتقاد وارد می‌کنند. از آقای روحانی می‌توان انتقاد کرد که چرا همین حساسیت را در مقام رییس جمهوری در قبال رد نامزدهای دیگر نشان ندادید ولی نمی‌توان گفت چطور وقتی تایید شد خوب بود و حالا بد شد؟!

   یک مثال چندش آور شاید به موضوع کمک کند. تصور کنید هر هفته به یک چلوکبابی مشخص مراجعه و چلوکباب میل می‌کنید. (‌فرض است وگرنه مگر هر هفته می شود رفت چلوکبابی؟!) در یکی از این دفعات اما یک بال سوسک یا مگس مشاهده می‌کنید. گارسون محترم را صدا و اعتراض می‌کنید. آیا او می‌تواند بگوید شما که همیشه راضی بودید. چطور هفته‌های قبل اعتراض نکردید؟ خوب! در دفعات گذشته مشکلی نبود و حالا هست. حکایت حسن آقای روحانی نیز همین است. قبلا تایید می‌کردند. از نظر او باید این کار می‌شد. این بار این کار را نکرده‌اند و اعتراض دارد. دانش‌آموز یا دانشجو اگر بابت نمره کم اعتراض کند آیا معلم و استاد می‌تواند بگوید چظور ثلث قبل یا ترم پیش نمره‌دهی من خوب بود ولی حالا بد شده؟ پاسخ این است: بحث بر سر این ورقه در این ترم است نه ترم قبل و پار و پیرار. حالا آقای نظیف! بحث بر سر انتخابات ۱۴۰۲ است نه قبل از آن. 

  سخن‌گوی محترم شورای نگهبان البته می‌توانست بگوید: این نهاد صلاحیت عضو حقوق دان و قائم مقام سابق خود را هم رد کرده. ( مرحوم سید رضا زواره‌ای) که صلاحیت دیگران را تایید می‌کرد و خود نیز دوبار کاندیدای ریاست جمهوری شده بود. رد صلاحیت رییس جمهور سابق و عضو پیشین خبرگان را این گونه ببینید به ویژه که حسن روحانی کاملا سیاسی است و می داند آن اتفاق بیش از‌ آن که معطوف به گذشته باشد معطوف به آینده است. 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»

دیگر خبرها

  • مدعیان پیروز شدند
  • شکست شمشیرباز اول رنکینگ جهانی در فینال مسابقات جایزه بزرگ سئول
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • بررسی سیمای مدعیان صعود و کاندیداهای سقوط لیگ دسته اول
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • مدعیان بی‌رمق؛ خیابانی درست گفت!
  • آلکنو سرمربی تیم والیبال زنیت شد
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • طلای جهانی پس رفت
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد